Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kursstart Lindy Hop

september 19 @ 18:00 - 21:00

Välkommen till höstens danskurser!
Nu är det äntligen dags att anmäla sig till höstens danskurser! Oavsett om du är en nybörjare som vill prova på eller en erfaren dansare som vill utvecklas ytterligare, har vi kurser som passar dig.
Vi erbjuder tre olika kurser: Lindy Hop nybörjare, nybörjarmedel samt medel.
Alla kurser kommer att hållas på tisdagar. Kursstart är den 19 september och kurserna pågår fram till den 21 november. Nybörjare har 10 tillfällen á 60 minuter, medan nybörjarmedel och medel har 5 tillfällen vardera á 90 minuter.
Lindy Hop är en härlig och energifylld dansstil som garanterat kommer att få dig att glömma vardagens stress. Det är ett utmärkt sätt att träffa nya människor och samtidigt träna kroppen på ett roligt sätt.
Anmälan till kursen öppen och genom att klicka på länken nedan kan du enkelt fylla i dina uppgifter och anmäla dig till kursen:
Osäker på vilken nivå som passar dig?
Nybörjare, tio tillfällen á 60 minuter: På denna kurs lär du dig grunderna i Lindy hop så att du kan börja socialdansa.
Kursen passar både dig som aldrig dansat innan eller för dig som kanske vill prova att byta roll, om du exempelvis vill lära dig dansa som förare då du tidigare dansat som följare. Eller tvärtom.
Förkunskaper: Inga
Lärare: Emily och Kevin
Nybörjarmedel, fem tillfällen á 90 minuter: Fortsätt att utveckla din Lindy hop genom att lära dig fler turer och bli mer bekväm i kommunikationen med din danspartner och musiken.
Förkunskaper: Grunderna i Lindy hop, motsvarande nybörjarkursen på Shake That Thing. Man kan gå denna nivå flera gånger.
Lärare: Pekka och Linnea
Medel, fem tillfällen á 90 minuter: Du är bekväm med turerna på nybörjare/nybörjarmedel nivå och att dansa med en danspartner. Här fokuserar vi på att utveckla socialdansen och övar på att anpassa dansen till olika musik och tempo.
Du får redskap för att kombinera turer på nya sätt och vi finslipar på de klassiska turerna.
Förkunskaper: Du är bekväm med grunderna i Lindy hop, motsvarande nybörjarmedel på Shake That Thing. Man kan gå denna nivå flera gånger.
Lärare: Tova och Isak
Anmäl dig redan idag och ge dig själv chansen att utvecklas och ha roligt på dansgolvet!
Varmt välkommen!

Plats

Danspalatset
Nygatan 38
Örebro, 702 11 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats
Rulla till toppen